Εντατικοί οι έλεγχοι της αστυνομίας στη Λιβαδειά για τήρηση των μέτρων-ΒΙΝΤΕΟ

Μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει κανένα  πρόστιμο

Από σήμερα στις 6:00 το πρωί και για 3 εβδομάδες μέχρι τις 30 Νοεμβρίου τίθεται σε ισχύ το lockdown που περιλαμβάνει οριζόντια διαδικασία αναστολής δραστηριοτήτων σε όλη χώρα και επαναφορά των περιορισμών στις μετακινήσεις με SMS, σε μια προσπάθεια ανάσχεσης του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού.

Σε lockdown βρίσκεται από σήμερα και η Βοιωτία καθώς ο νομός  πέρασε στο «γκρι» επίπεδο του χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Πολιτικής Προστασίας για τον κορωνοϊό.

Οι έλεγχοι  των αντρών της αστυνομίας είναι συνεχείς στην πόλη της Λιβαδειάς,προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Σημειώνεται ότι κυκλοφορία μεταξύ 21:00 – 05:00 θα πραγματοποιείται όπως τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας αφού σταλεί μήνυμα στο 13033 ή με την επίδειξη εντύπων μετακίνησης. 

Πάντως ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε στην ενημέρωση της Παρασκευής για τις μετακινήσεις τις νυχτερινές ώρες: “Ειδικά κατά τις βραδινές ώρες και προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο συναθροίσεων, συνιστούμε στους πολίτες να μετακινούνται μόνο εάν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο.

Παντελής Μπατσούλης

Σχετικά

Μία άποψη για το “Εντατικοί οι έλεγχοι της αστυνομίας στη Λιβαδειά για τήρηση των μέτρων-ΒΙΝΤΕΟ”

  1. Γεωργιος γεωργιου

    Σε λαικη στην ηλιουπολη 18000 ευρω προστιμακαι αναστολη για 180 ημερες για μη τηρηση των μετρων.συγχαρητηρια λιωστε τους να μην σηκωσουν κεφαλι.δεν βαζουν μυαλο .συνεχεια ελεγχους.και προστιμα.να διαλυθουν.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα